De vloer is de basis van uw interieur.
De vloer verbind alle losse elementen in uw huis en maakt van zomaar een huis uw thuis.
Een goede vloer weerspiegelt het karakter van het huis en past goed bij uw persoonlijke omstandigheden, smaak en wensen.
Daarom wilt u een vloer die u naar eigen wens kunt samen stellen.
Bij Dageraad Vloeren kan dat.
De collectie bevat 5 verschillende formaten die leverbaar zijn in 8 verschillende afwerkingen en in diverse patronen gelegd kunnen worden, zodat er altijd een vloer gemaakt kan worden die bij u past.

De Dageraad Vloeren collectie wordt standaard gepresenteerd in de volgende 8 uitvoeringen waarbij kleur en een formaat elkaar optimaal versterken.
Bij Dageraad Vloeren maken wij iedere vloer speciaal voor u dus als u van deze standaard uitvoeringen af wilt wijken dan is dat uiteraard ook mogelijk.

 


Onderhoud van uw Dageraad vloer:

Met het juiste onderhoud zorgt u er niet alleen voor dat uw vloer in topconditie blijft maar ook dat uw vloer met de jaren mooier wordt. Het is belangrijk dat u het onderhoud afstemt op het type afwerking dat uw vloer heeft. Want met het juiste onderhoud verlengt u de levensduur van uw vloer!

Voor alle Dageraad Vloeren geld dat u het onderhoud vergemakkelijkt en slijtage van uw vloer voorkomt door het plaatsen van een geschikte droog en/of schoonloopmat. Ook is het aan te raden om vilt onder stoelen en meubelen te plakken zodat deze de toplaag niet beschadigen bij het schuiven.

Een houten vloer is een natuurproduct en krimp of uitzetting valt niet te vermijden toch is het aan te raden een luchtbevochtiger en een hygrometer aan te schaffen zodat u de luchtvochtigheid min of meer constant kunt houden. Hiermee kunt u het werken van de vloer beperken en zorgt u tevens voor een prettig binnen klimaat.

Iedere Dageraad Vloer heeft zijn eigen unieke karakter, zo zal een massieve plank zich heel anders gedragen dan een samengestelde plank, een planchet zich anders dan een bourgogne strook en mozaik ook weer anders. Laat u hier goed over informeren bij de Dageraad Vloeren dealer.

! Neem de vloer niet te nat af, afnemen met een vochtige uitgewrongen doek is vaak al voldoende.

! Gebruik onder geen beding groene zeep, ammonia, azijn, allesreinigers of agressieve schoonmaakmiddelen op uw Dageraad Vloer. Uw vloerenspecialist kan u ook over onderhoud het beste advies geven.

Onderhoudstips per vloer:

Klik op de foto van uw vloer om de bijbehorende onderhoudstips te lezen.


Om u extra van dienst te zijn hebben we een DAGERAAD DESIGNER waarmee u een betere indruk kunt krijgen van de Dageraad vloeren in diverse woonsettingen !

VISIE achter de Dageraad vloeren.