Even voorstellen...13923991 ac97 40fe a53e 652ad62ca0d3 Perfection Parket werd geboren in 2005 toen ik besloot het roer om te gooien.

Ik was werkzaam als gedragswetenschapper maar ik merkte dat ik veel meer voldoening haalde uit het werken met mijn handen, het vakmanschap. Ik besloot mij te richten op projectmatig werk, waarbij mijn perfectionisme zichtbaar werd in het  directe resultaat.

Ik kwam al snel uit in de parketbranche aangezien ik als hobbyist al menig houten-/ laminaatvloer had gelegd.  Die passie, heb ik om kunnen zetten tot mijn huidige werkzaamheden. Iedere keer als ik een vloer oplever geeft het mij een voldaan gevoel. De blijde gezichten van de klanten hebben mij gemotiveerd om mij steeds verder te ontwikkelen in de parketbranche.

Na ongeveer een jaar in een Brabants parketbedrijf het vak te hebben geleerd van echte vakmannen en diverse cursussen te hebben gevolgd, voelde ik mij volledig toegerust om aan de slag te gaan als ZZP'er (zelfstandige zonder personeel).

Perfection Parket werd toen officieel opgericht en ingeschreven bij de kamer van koophandel (nr 18084066).

Ik heb intussen talloze vloeren afgeleverd en kan zeggen dat ik dat met trots heb gedaan.

Perfection Parket is een éénmanszaak, met passie voor het vak.

Mijn streven is een perfect afgeleverde vloer, een goede service en daarmee een tevreden klant.

2013 12 02 13.51.00 Sinds 2013 heb ik een showroom aan huis, waar mensen op afspraak kunnen komen kijken naar diverse vloeren.
Ook is er altijd de mogelijkheid om advies in te winnen in een vrijblijvend gesprek.
Ook kan ik een vrijblijvende offerte voor u samenstellen mbt de wensen die u heeft mbt een mooie vloer en alle bijbehorende zaken. 

U bent van harte welkom !

voordeur showroom web